Filialen

Filialen

ELK EETMOMENT STAAT CENTRAAL

Alkmaar

De jongste Jumbo Monique vestiging zit op een unieke locatie in een geweldig monumentaal pand; het voormalige Vroom & Dreesmann, midden in de binnenstad van Alkmaar.  Wij zijn hier de koelkast, de keuken en de voorraadkast van de bewoners van de binnenstad. Maar ook bezoekers die een dagje komen winkelen, de kaasmarkt bezoeken of een rondvaart doen door de grachten. vinden in onze winkel een warm welkom. Onze winkel is na 11 uur in de ochtend niet meer met de auto te bereiken.

DE KLANT STAAT CENTRAAL

Heerhugowaard

Jumbo Monique Heerhugowaard werd geopend op 5 december 2018. Een prachtig pand aan de Middenweg, voorzien van alle moderne gemakken. Op ludieke wijze wierven we ruim 100 nieuwe collega’s. Met een kersvers team bouwen we vanaf de start aan deze Jumbo Monique. Opnieuw een spannend avontuur! Maar net als in Zwaagdijk hadden wij het volste vertrouwen. En terecht blijkt nu, want Jumbo Monique Heerhugowaard trekt klanten uit de hele HAL-regio (Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk).

BEZOEK ONZE WINKEL IN

Zwaagdijk

Eind 2012 verrees Jumbo Monique Zwaagdijk midden in de weilanden van Zwaagdijk-Oost. Heden dag vervuld deze winkel een regio functie waar veel ruimte is voor samenwerkingen met lokale ondernemers. Parkeren is er nooit een issue gezien er ruim 300 gratis parkeerplekken aanwezig zijn.