Werken bij

Werken bij

DE VELE EXTRAs

De voordelen van werken bij Jumbo Monique

Werken bij ons bedrijf zal nooit saai zijn, driemaal per jaar nodigen wij je uit voor onze spraakmakende Jumbo Monique feesten. Hier ontmoeten wij elkaar en vieren we samen onze successen.

Vooraf aan dit word je uitgenodigd voor Welkom bij Jumbo Monique training, deze geven Monique en Bert zelf.  Middels het door onszelf ontwikkelde Jumbo Monique trainingsspel, gebaseerd op het oeroude ganzenbord nemen we je mee in de 7 zekerheden van Jumbo, het onderscheidend vermogen van Jumbo Monique en alle aspecten rondom de veiligheid van jouw als medewerker als wel de hele winkel aan bod.

Zo vertellen wij je wat je vooral wel mag, waarom wij ervoor gekozen hebben om een rookvrij bedrijf te zijn, hoe wij omgaan met de verspilling van voedsel maar ook wie de bedrijfshulp verleners zijn. Maar ook waarom het zo belangrijk is dat de nooduitgangen altijd vrij toegankelijk moeten zijn.

Maar het belangrijkste van deze ontmoeting vinden wij dat wij elkaar ontmoet hebben buiten de vloer van onze winkels, even een contact moment samen.

DE LEUKSTE WINKEL VAN NEDERLAND

Werken bij Jumbo​

Bij Jumbo Monique houden we niet van stilstand. We communiceren open en eerlijk en geven elkaar feedback zodat we kunnen groeien. Zowel individueel als in teamverband. Daarnaast krijgen onze mensen alle kansen om zichzelf te ontwikkelen.
Dat kan middels een opleiding op de Jumbo Academy maar ook door het bekleden van een nieuwe functie. Wij bieden aan meerdere mensen een baan vanuit de particpatiewet. Onze openstaande vacatures vind je op www.jumbowerkt.nl .

ZO ERVAAR JE HET

De voordelen

De veelzijdigheid van de supermarkt leren je vaardigheden die een leven lang meegaan.

HET GEZELLIGSTE TEAM VAN NEDERLAND!

In het kort: hulpkracht bij Jumbo Monique!

VELE GINGEN JE AL VOOR

Carrière binnen Jumbo Monique

Regelmatig gebeurt het dat een bijbaan wordt omgezet naar een carrière binnen de supermarkt. Al onze managers zijn vanuit de klei, binnen onze bedrijven doorgegroeid naar de posities waar ze nu zitten. Nardy ooit gestart als broodmeisje, is nu eindbaas van Zwaagdijk. Zo ook de manager van Heerhugowaard, Denny. Hij begon als medewerker op de vleeswarenafdeling. Vervolgens gestart met een MBO 3 opleiding groeide hij door naar 1e medewerker DKW, om vervolgens na het behalen van eerst zijn MBO 4 en later HBO diploma afdelingsmanager DKW te worden in beide winkels waarna de overstap volgde naar de positie waar hij nu zit.