Jumbo Monique spel

DE VELE EXTRAs

De voordelen van werken bij Jumbo Monique

Werken bij ons bedrijf zal nooit saai zijn, driemaal per jaar nodigen wij je uit voor onze spraakmakende Jumbo Monique & Jeelink feesten. Hier ont-moeten wij elkaar en vieren we samen onze successen.

Vooraf aan dit word je uitgenodigd voor de Welkom aan boord bij Jumbo Monique training, deze geven Monique en Bert zelf.  Middels het door ons ontwikkelde Jumbo Monique trainingsspel, gebaseerd op het oer oude ganzenbord nemen we je mee in de 7 zekerheden van Jumbo, het onderscheidend vermogen van Jumbo Monique en komt zowel Jeelink als wel de aspecten rondom de veiligheid van jouw als medewerker als wel de hele winkel aan bod.

Zo vertellen wij je wat je vooral wel mag, waarom wij ervoor gekozen hebben om een rookvrij bedrijf te zijn, hoe wij omgaan met verspilling maar ook wie de bedrijfshulp verleners zijn. Maar ook waarom het zo belangrijk is dat de nooduitgangen altijd vrij toegankelijk moeten zijn.

Maar het belangrijkste van deze ontmoeting vinden wij dat wij elkaar ont-moet hebben buiten de vloer van onze winkels, even een contact moment samen.

DE LEUKSTE WINKEL VAN NEDERLAND

Werken bij Jumbo​

Bij Jumbo Monique houden we niet van stilstand. We communiceren open en eerlijk en geven elkaar feedback zodat we kunnen groeien. Zowel individueel als in teamverband. Daarnaast krijgen onze mensen alle kansen om zichzelf te ontwikkelen.
Dat kan middels een opleiding op de Jumbo Academy maar ook door het bekleden van een nieuwe functie. Wij bieden aan meerdere mensen een baan vanuit de particpatiewet. Onze openstaande vacatures vind je op www.jumbowerkt.nl .

ZO ERVAAR JE HET

De voordelen

De veelzijdigheid van de supermarkt leren je vaardigheden die een leven lang meegaan.

Makkelijk combineren met je studie

Je zoekt een bijbaan; een baan naast het leren, want dat staat natuurlijk voorop. Wij snappen dat. Daarom zorgen we dat de werkzaamheden bij Jumbo goed te combineren zijn met jouw opleiding. Jouw werktijden zijn flexibel, net als het aantal uren dat je wekelijks werkt. Wat het extra tof maakt bij Jumbo Monique is dat je naar eigen inzicht een klant mag verrassen. Is een klant jarig? Dan geef jij een mooie bos bloemen mee!

Plezier op de werkvloer

Misschien merk je het wanneer je boodschappen bij ons doet: Jumbo Monique is een fijn bedrijf om voor te werken. Bij ons hangt een goede vibe! Je werkt samen met toegewijde, enthousiaste en betrokken collega’s die er samen de schouders onder zetten. Je kunt jezelf zijn en werken vanuit je eigen talenten. Jij bepaalt jouw eigen succes.

Méér dan een bijbaan

Ook al is het een bijbaan, het is er niet zomaar een. We luisteren naar jouw wensen en houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Daarom kun je bij jouw sollicitatie aangeven naar welke afdeling jouw voorkeur uitgaat: Vers, DKW of liever Kassa. Zo bieden we je inhoudelijk interessant werk met volop afwisseling en uitdaging. Met vrijheid om jouw talenten verder te ontwikkelen. Wil je hogerop? Jumbo Monique biedt je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en onze Jumbo Academy helpt je daarbij. En uiteraard doe je het ergens voor, een salaris waar je blij van wordt! Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen en ATV.

HET GEZELLIGSTE TEAM VAN NEDERLAND!

In het kort: hulpkracht bij Jumbo Monique!

VELE GINGEN JE AL VOOR

Carrière binnen Jumbo Monique

Regelmatig gebeurt het dat een bijbaan wordt omgezet naar een carrière binnen de supermarkt. Al onze managers zijn vanuit de klei, binnen onze bedrijven doorgegroeid naar de posities waar ze nu zitten. Nardy ooit gestart als broodmeisje, is nu eindbaas van Zwaagdijk. Zo ook de manager van Heerhugowaard, Denny. Hij begon als medewerker op de vleeswarenafdeling. Vervolgens gestart met een MBO 3 opleiding groeide hij door naar 1e medewerker DKW, om vervolgens na het behalen van eerst zijn MBO 4 en later HBO diploma afdelingsmanager DKW te worden in beide winkels waarna de overstap volgde naar de positie waar hij nu zit.