Open Hiring

Open Hiring

Zonder te solliciteren een baan. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn en toch is dit zo. Per winkel hebben wij maar liefst 3 vacatures opgesteld voor deze nieuwe manier van werven voor nieuwe medewerkers.

Open Hiring wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De procedure is simpel, de kandidaat komt naar de winkel op een vastgesteld moment en zet zijn of haar naam op een lijst. Nummer 1 krijgt de baan, dit zonder gesprek, vooraf ingestuurde CV of lastige vragen. Gaat deze kandidaat weg, of komt deze niet door de proeftijd dan wordt de nummer 2 op de lijst benaderd en vangt dit dienstverband aan.

Meer weten over de speelregels en wat Open Hiring voor jou kan betekend, kijk dan op:  https://www.openhiring.nl

Spannend zeker want je hebt geen idee wie je binnenhaalt. Aan de ander kant geeft je mensen kans op een baan die anders veelal langs de zijlijn blijven staan. Bij Jumbo Monique is houding en gedrag belangrijker dan kennis en kunde, dit kan je namelijk leren.

Middels deze pagina kan je meer lezen over ons Open Hiring avontuur. Zodra onze wachtlijsten weg zijn organiseren wij weer een nieuw inloop moment, dus houdt onze social pagina’s in de gaten.

Zoeken