Voorbij de THT

Voorbij de THT

 

De houdbaarheidsdatum van de wereld is verstreken. Het is niet meer de vraag óf er een kanteling gaat komen, deze is er al en is de afgelopen tijd in een stroomversnelling terechtgekomen. Hoe gaan we invulling geven aan de nieuwe wereld? Een wereld die eeuwenlang meekan?

Hoe kunnen we de wereld mooier achterlaten dan we haar hebben aangetroffen?

Dat is de vraag die Monique Ravenstijn zichzelf stelde toen ze haar missie en visie vormgaf. Deze vraag is de basis van Jeelink, de stichting die ze heeft opgericht om samen de wereld te veranderen in een duurzame thuisbasis. En het mooie is: dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

In dit boek neemt Monique je mee in het ontstaan en de opbouw van Jeelink. Ze vertelt haar persoonlijke verhaal, neemt je mee de werkvloer op van de supermarkt en laat zien hoe zij maatschappelijke vraagstukken een nieuw perspectief geeft.

Voorbij de THT laat je bewuster kijken naar de samenleving, naar je werk én naar jezelf. Zodat je oog hebt voor je eigen kracht en die kunt verbinden met de unieke talenten van anderen. Dat is de kracht van samen.

Dit boek kost 19,95 euro. Wil je dit boek bestellen? Stuur dan een mail naar info@jumbomonique.nl.