Wij van Jeelink

Wij van Jeelink

 

In navolging van Voorbij de THT hebben nu enkele partners van Jeelink de handen ineen geslagen. In het boek ‘Wij van Jeelink’ nemen Boeren- en Buitenluipartners je mee in hun persoonlijk verhaal, hun ondernemers ervaringen en waarom ze vanuit hun eigen autonomie er toch voor kiezen om samenwerkingen aan te gaan met de andere partners binnen Jeelink.

De partners zijn divers, wat het lezen tot een groot plezier maakt. Voor vele is dit de eerste keer dat ze in de rol van auteur stappen, behoorlijk de comfort zone uit. Wat natuurlijk ook bij Jeelink past, uitdagen tot groei.

 

De co-auteurs zijn :

Wendy Stammis- Vitural Business Collective

Danielle de Groot-Wolters- Partycom

Jennifer Van Vliet- Golfbaan de Vlietlanden

Susan en Niels Bakkum- Bakkumsboetje

Mathieu Robbert- Rokerij Smoking

Manon de Boer- In huis makelaardij

Nathalia Tensen- Natural Nature

Rob van der Molen- Pink Hippo Productions BV

 

Monique lijmt alle verhalen aan elkaar, zodat het echt ‘Wij van Jeelink’ wordt. Hierdoor krijg je eenvoudig zicht op hoe simpel het is om vanuit de nieuwe economie te denken, te handelen en te zijn. Eenvoudig weg, je herinneren hoe het vroeger was, en dit integreren in de luxe van nu.

 

De fotografie word verzorgd door: Astrid Francis- Beemster Vallery

De coaching tijdens het schrijven wordt begeleid door: Eveline Broekhuizen- Elibro tekst&redactie

De uitgever is : Suzanne Florie- Uitgeverij Leessst

Een boek wat volledig tot stand komt door het samenwerken van diverse partners, uniek in haar soort. Wil je het boek bestellen? Stuur dan een mail naar info@jumbomonique.nl.