Jeelink eet

Jeelink eet

Maandag 6 December 2021 vindt de kick-off plaats van Jeelink eet, doe je mee?

Voor slechts 10 euro koop je twee tickets, eentje voor jezelf en eentje om weg te geven. Weet je niet wie je mee wil nemen, niet getreurd dan nodigen wij iemand uit die het verdiend om een avondje uit te zijn.

Ons programma:

Om 17.00 uur verwelkomen we je bij Jumbo Monique Zwaagdijk. In de workshop keuken die zich op de boven verdieping van de supermarkt bevind gaan we koken. Deze workshop richten we ons op hoe je een bestaand recept kan aanvullen met de restjes welke je in je koelkast hebt liggen. Groenten en vlees welke anders de volgende dag weggegooid zouden worden uit de supermarkt gaan we hiervoor gebruiken. Zo leren we je hoe eenvoudig het is om eten te redden.

Na het opdienen van het voorgerecht verteld Simone van Dieet Compleet iets over voeding, wat wel en wat vooral niet. Hoe je kies voor een juiste weg op dit gebied en ontdek je welke vorm van eten bij je past. Na het nuttigen van het hoofdgerecht neemt Wilma van Budget Effect je mee in hoe je eenvoudig besparingen kan uitvoeren bijvoorbeeld richting de feestdagen.

Doe je mee? Stuur dan een mailtje naar communicatie@jeelink.nl

Tot de 6e, groetjes Simone, Wilma en Monique

Leuk weetje, de keuken bij Jumbo Monique Zwaagdijk is mede mogelijk gemaakt door Grando Hoorn

Natuurlijk richten wij alles in naar de geldende richtlijnen van dit moment.