Yes, wij gaan het doen

Yes, wij gaan het doen

Jeelink eet,

Yes wij gaan het doen! Je denkt vast dat lukt niet… Een 3 gangen maaltijd bereiden die gezond is en niet duur? Wij gaan graag deze uitdaging aan en laten zien dat het kan. Verantwoorde/ gezonde maaltijd die niet veel hoeft te kosten en ook nog eens leuk gepresenteerd wordt! Dat wil toch iedereen?

Tijdens het koken laten we zien hoe eenvoudig het is om de tafel mooi te versieren in bijvoorbeeld kerstsfeer, maar ook hoe je het op een simpele manier voor een ander moment kunt inrichten. Uiteraard zorgen wij dat dit kan met zoveel mogelijk kosteloos materiaal. Soms moet je gewoon op het idee gebracht worden om er zelf mee aan de slag te kunnen. Ook nemen we je mee de supermarkt in en laten je zien dat gezonde voeding niet duur hoeft te zijn. Dat is mijn vakgebied. Mensen begeleiden die het om wat voor reden dan ook een periode financieel zwaar hebben. Hoe mooi is het als eenieder een gezonde maaltijd op tafel kan zetten en binnen de begroting blijft?

Waarom Wilma Roosloot van Budgeteffect meedoet met de geboorte van deze nieuwe samenwerking? Het samenvoegen van het tegen gaan van verspilling, gezond en betaalbaar eten is voor ons de inspiratiebron geweest om mee te doen. Omdat het belang van een boodschappenlijstje, een vast bedrag aan boodschappengeld, door je knieën zakken in de winkel, en van niets iets kunnen maken hoog in het vaandel staat bij Budgeteffect. Door samen te werken met Simone Groen van Dieet Compleet en Monique Ravenstijn van Jumbo Monique denken wij een prachtig concept te hebben gevonden tijdens deze actieve en informatieve workshop.

Doe je mee? Kijk hier voor het programma.

Groetjes en tot ziens,

Simone Groen van Dieet Compleet

Monique Ravenstijn van Jumbo Monique

Wilma Roosloot van Budgeteffect