Lezingen

Lezingen

Groot denken en gewoon doen

Met vallen en opstaan leeft Monique haar levensmissie, om zo de wereld mooier na te laten dan dat zij haar heeft aangetroffen. De wereld van nu vraagt om een andere aanpak als we een gezonde toekomst tegemoet willen gaan. Groot denken en gewoon doen. Dat is Monique in een paar steekwoorden.

De lezingen van Monique zijn interactief en non conventioneel, en de veranderingen die zij voorstaat zijn vooral makkelijk door te voeren in je dagelijks leven, of je onderneming. Vanuit haar persoonlijke ervaring neemt ze je mee in hoe zij burgers bewust maakt van hun aangeleerde patronen en ze leert hoe ze anders kunnen kiezen op zowel sociaal, vitaal als circulair gebied.

SUPERMARKT ALS NIEUWE KERK

De supermarkt is de kerk van vroeger. Dat is de visie van Monique. In de supermarkt komt alles samen, deze fungeert net als de kerk in vroeger dagen als spil in een lokaal ecosysteem. Een uitstekend podium dus om middels tips, feiten en weetjes de burger mee te nemen in hoe je duurzaamheid, sexy, dichtbij en simpel toepasbaar maakt je eigen leven.

VERANDERMANAGEMENT

Natuurlijk vraagt een visie als deze andere competenties van de supermarktmedewerker, want voor het uitvoeren van hospitality en supermarkttheater, en het vertellen van verhalen is de traditionele retailer niet opgeleid. Om de omslag te kunnen maken is verandermanagement daarom noodzakelijk.

Wil je Monique ontmoeten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.