Bedrijfsleider worden

Word jij ook bedrijfsleider?

Je kunt altijd iets betekenen voor een ander. Altijd. Van een simpele groet tot een groter gebaar. Het maakt niet zoveel uit. Jij kunt iemands dag positief beïnvloeden. Dat is mijn rode draad.

Mootjes-minisupers heeft diezelfde toegevoegde waarde. Wat in het voorjaar van 2022 begon met een nieuwsbericht over menstruatie-armoede, resulteerde tijdens een brainstorm in een idee en vervolgens in een fantastisch project. Sinds 30 mei ben ik een super trotse bedrijfsleider van een van de Mootjes-minisupers. Natuurlijk hoop ik dat ik er vele collega bedrijfsleiders bij krijg om samen onze impact op het bespreekbaar maken van armoede en eenzaamheid te vergroten. Al in de eerste week na de plaatsing is de sociale cohesie in mijn eigen buurt vergroot. Er ontstaan gesprekken bij en over het Mootje en natuurlijk over de functie van het Mootje.

Wil je meedoen?

Wil je net als Wendy ook een van de Mootjes-minisupers in je tuin, bij je bedrijf of aan de muur van de vereniging waarvan je lid bent? Dat kan, wel zijn er enkele spelregels waaraan je moet voldoen.

  • Als bedrijfsleider zorg je ervoor dat het huisje schoon blijft en onderhouden wordt in de bestaande kleuren.
  • Als bedrijfsleider zorg je er samen met de eigen buurt voor dat het huisje gevuld blijft met de juiste voorraden, en op de juiste plekken gepropositioneerd.
  • De bedrijfsleider neemt een actieve rol aan mbt berichtgeving op sociale media. Berichten zijn altijd positief gestemd met gebruik van vaste #Mootjesminisupers #Rataplan #JumboMonique
  • Schade of diefstal wordt door beheerder gemeld aan info@jumbomonique.nl

Zie je dit als een kans om je bijdrage te leveren aan onze samenleving vul dan hier je gegevens in.