Het grootte fouten Jumbo Monique kerstruien feest

Het grootte fouten Jumbo Monique kerstruien feest
Zondag 27-11-22 was het zover. Al een paar weken waren wij als chefs van de winkels aan elkaar gekoppeld. De kick-off was een pizza avond in Heerhugowaard, waar gezamenlijk invulling werd gegeven aan een kerstproeverij.
Druk werd er gewerkt om na sluiting van de winkel een gezellige kerstmarkt te creëren. Er werd geproefd, gekeurd en verlekkerd. We hadden echt super uitgepakt om het onze mensen naar de zin te maken.
Vervolgens werden volgens traditie de duimen van Monique uitgereikt. Collega’s die door ons als leidinggevende voorgedragen waren werden door Monique en Bert in de schijnwerpers gezet. Lotte, Stef, Madelon, Anouk, Dario, Sandra en Monique veel plezier tijdens jullie weekendje weg in het mooie Zeeland.
Na de duim, het proeven en het proosten werden Rita en Monique Stoof in het zonnetje gezet. Beide werkzaam vanaf de start van Zwaagdijk, nu bijna 10 jaar terug. Monique blikte even kort terug op deze periode en de avonturen die we samen beleefd hadden.
Toen was het tijd voor dansen op foute muziek, een borrel en vooral veel gezelligheid. Met als afsluiting twee prijzen voor de collega die het meeste zorg aan zijn outfit besteed had.
Kort om, het was een mooie avond.

Groetjes de teams van Zwaagdijk en Heerhugowaard

Deel dit bericht