Jumbo Monique is op zoek naar talenten zoals Tom

Jumbo Monique is op zoek naar talenten zoals Tom

Altijd al willen weten hoe het is om een leidinggevende functie te vervullen in de supermarkt. Of om dit na jaren anders gedaan te hebben weer op te pakken? Weet dan dat wij in onze winkels leuke vacatures open hebben staan voor 1e medewerker. Doorgroei kansen zijn er genoeg, net zoals interne of externe scholingsmogelijkheden.

Lees hier het verhaal van Tom

Tom is 7 jaar terug gestart bij onze Jumbo in Zwaagdijk. Als medewerker AFG, dus op de afdeling, aardappels, groenten en fruit. Hierna maakte hij de overstap naar de afdeling kruidenierswaren. Tom zijn servicegerichtheid en omgang met klanten bleef niet onopgemerkt en toen er een plek vrijkwam in Heerhugowaard hebben wij hem gevraagd of hij de afdeling AGF en vlees wilde gaan besturen.

Deze uitdaging nam hij met twee handen aan. Wat maakt dat ons blije ei vijf dagen per week het eerste is wat je zie als je de groenteafdeling op komt lopen.

Resoneert dit bij jou, dan zien we je berichtje graag verschijnen. Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar info@jumbomonique.nl. Kijk voor gerichte functies op www.jumbowerkt.com en tik in de zoekbalk Zwaagdijk of Heerhugowaard aan.

Deel dit bericht