Versier je huis voor de Cityrun en win 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Monique

Versier je huis voor de Cityrun en win 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Monique

Versier je huis voor de Cityrun en win 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Monique

HEERHUGOWAARD – De Heerhugowaard Cityrun, die dit jaar vrijdag 7 april gelopen wordt, is een feest voor heel Heerhugowaard. Niet alleen de deelnemers, maar ook de omwonenden beleven het evenement mee! Ben jij de allergrootste supporter van al die hardlopers die zich wagen aan de vijf of tien kilometer? Woon jij in de gezelligste straat of heb jij het vrolijkst versierde huis? Doe dan mee met de Jumbo Monique Cityrun Sfeerverkiezing en win 1 minuut gratis winkelen!

Jumbo Monique en de Cityrun slaan de handen ineen. Monique Ravenstijn van Jumbo Monique Heerhugowaard steunt van harte het goede doel, Stichting Help-Elkander. Zij en Matthijs Malipaard, voorzitter van JCI Heerhugowaard, kijken ernaar uit om langs de route  van de Heerhugowaard Cityrun de mooist versierde huizen uit te kiezen. Bekijk hier de route: heerhugowaardcityrun.nl/cityrun-5k-of-10km/.

Op een gezellige bakfiets, beschikbaar gesteld door Edwin Groen Tweewielers, komen ze langs de huizen rijden, achter de hardlopers aan, om te jureren.

Dus hang je balkon vol met lampionnen, knoop ballonnen aan je hek of hang vrolijke slingers of lampjes in je struiken en overtuig Monique en Matthijs ervan dat jíj degene bent die het meest zijn best heeft gedaan en die minuut gratis winkelen het meest verdient.

Stem en win

Wanneer de voorselectie geweest is, mogen de lezers van Nieuwsblad Dijk en Waard en rodi.nl hun stem uitbrengen op het huis, de tuin of het balkon dat zij het mooist versierd vinden. Van 17 tot en met 30 april kan er gestemd worden op de drie finalisten. Ook voor de stemmers zit er een mooie prijs in het vat: zij maken namelijk kans op een mooie kist bomvol boodschappen ter waarde van 50 euro, beschikbaar gesteld door Jumbo Monique.

Bron: Rodi.nl

Deel dit bericht