Vitaliteit

Vitaliteit

Vitaliteit

Binnen de pijler Vitaliteit staat het lokale product in de picture. Onze consumenten omarmen en erkennen deze producten. En zijn bereid om de meerprijs t.o.v. het reguliere assortiment te betalen.

Daarnaast laten wij elke week van andere artikelgroepen zien wat de hoeveelheden suiker, vet of zout in de producten zijn. Wij zeggen niet, dit is goed of fout maar maken onze klanten bewust.

Ook houden wij lokale markten waar vele Jeelink leveranciers hun verhaal over en achter hun product vertellen. Dit heeft een grootse indruk op onze medewerkers en klanten. Organiseren wij lunches op de boerderij, gaan we paaseieren zoeken tijdens de koeiendans en lanceren wij de nieuwe oogst van aardappelen met een knipoog.

Ons nieuwste project zijn mini supermarkten. Kasten die gevuld worden met de basis van elk keukenkastje, maandverband voor jonge meiden en boeken. Deze mini Jumbo Moniqueies (Mootjes) komen op maar liefst 25 plaatsen die in omgeving West-Friesland, Heerhugowaard en Alkmaar komen te hangen. Hier mee maken wij armoede bespreekbaar, doen wij een oproep aan de buurt om het nabuurschap weer te omarmen en de boeken maken dat het voor eenieder laagdrempelig is om te donderen of te lenen.