Bakkie en gebakkie

Bakkie en gebakkie

De huiskamer van ons bedrijf, de plek waar we elkaar ontmoeten. Waar we een luisterend oor bieden en waar we er zijn voor elkaar. Bij Jeelink leggen we de link, maken we verbindingen zichtbaar die vaak zo simpel zijn, dat ze veelal over het hoofd gezien worden.

 

In onze cafés kan je een kop koffiedrinken, een broodje eten maak ook gewoon even een glas water drinken welke wij aan eenieder aanbieden. 

Tweemaal per week komen wij ongedwongen samen tijdens bakkie en gebakkie. Wij trakteren op een kop koffie en wat lekkers. Oud en jong ontmoeten elkaar en gaan samen in gesprek. De verassing om eens met een iemand anders die een totaal ander leven heeft te praten is groots. Zo kan je ook medewerkers van de bibliotheek ontmoeten die je kunnen helpen met digi vaardigheden zoals mijn overheid.nl etc. Organiseren wij mantelzorg koffies, zijn er voorleesmiddagen voor kinderen en organiseren wij workshops en lezingen. 

 

Doen wij dit allemaal zelf? Nee natuurlijk niet, wij vanuit Jeelink leggen de link. Jij als bezoeker mag je idee aandragen over hoe jij je bijdrage zie aan het verder uitrollen van de sociale cohesie in onze cafés. Ook kan je een aanvraag doen om onze huiskamers in te zetten als jouw spreekbuis voor het geven van een lezing of workshop. 

Zoeken