Bakkie en Gebakkie

Bakkie en Gebakkie

Elke maandag en vrijdag organiseren wij van 10.00 tot 11.00 uur Bakkie en gebakkie in ons Jeelink café welke je vooraan in onze winkels vindt. Dit café is de huiskamer van onze supermarkten. Onze bezoekers trakteren wij op een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje.

Dit doen wij al enkele jaren omdat wij geloven dat de supermarkt van de toekomst de spil is in het lokale ecosysteem. Iedereen komt namelijk in de supermarkt waardoor het heel laagdrempelig wordt om deel te nemen aan activiteiten welke vanuit daar georganiseerd worden. Zo ook om deel te nemen aan een evenement als dit. Nieuwe vriendschappen zijn hier ontstaan, wat natuurlijk de sociale cohesie in een kern enorm bevorderd. Oud en jong weten ons ondertussen te vinden en de gesprekken die deze uurtjes plaatsvinden zijn divers.

Waar de een graag plaats neemt aan de stamtafel zit een ander graag alleen en kijkt genietend naar de bedrijvigheid om zich heen. Onze gastvrouw kletst hier wat, verbind daar wat en maakt vooral dat eenieder zich thuis voelt.