Wat maakt de Mootjes minisupermarkt nou zo bijzonder?

Wat maakt de Mootjes minisupermarkt nou zo bijzonder?

Wat is nu precies een Mootjes minisupermarkt? Deze vraag krijg ik regelmatig sinds ik er één op het pad heb staan. Als ik dan vraag wat mensen zelf denken dan komt er meestal iets als een punt waar je gratis maandverband en tampons kunt halen. Of een kastje met boeken. Of een punt waar je de eerste levensbehoeften kunt halen.

Ik stuurde een artikeltje in naar de plaatselijke krant over de eerste Mootjes Minisupermarkt en de reactie was, er zijn toch meer van die punten in Andijk? En dat klopt dus niet!

Ja er zijn meer kastjes met boeken en er zijn ook enkele kastjes met gratis maandverband en tampons maar het is juist de combinatie die de Mootjes minisupermarkt zo bijzonder maakt. Dit kastje is er niet alleen voor mensen die weinig geld hebben want je kunt ook spullen brengen en niet alleen voor vrouwen want ook mannen kunnen er iets van hun gading uithalen en speciaal voor de jeugd zijn er ook kinderboeken. De Mootjes minisupermarkt is er dus voor iedereen!

Dat verhaal moeten we blijven vertellen zodat nog meer mensen spullen komen halen en brengen in de Mootjes minisupermarkt. Het brengen gaat goed in Andijk nu het halen nog!

Andrea van Langen.

Deel dit bericht