14 juli om 9.00 uur verwelkomt Jumbo Monique Zwaagdijk opnieuw haar klanten

14 juli om 9.00 uur verwelkomt Jumbo Monique Zwaagdijk opnieuw haar klanten

Jumbo Monique Zwaagdijk wordt in volledig nieuw jasje gestoken. Op woensdag 14 Juli om 9.00 uur verwelkomt Jumbo Monique opnieuw haar klanten.

De Jumbo winkel aan de Zwaagdijk 227f in Zwaagdijk krijgt een compleet nieuw uiterlijk en word aanzienlijk groter. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bewerkte pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zondag 27 Juni tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 14 Juli kunnen inwoners van West-Friesland en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een heerlijk vers afgebakken appeltaartje. Klanten die 50 euro of meer besteden ontvangen een prachtige duurzame Ecostyle jutten big shopper. En de eerste 150 klanten ontvangen een gratis bos bloemen. Filiaalmanager Nardy Oud verteld. “De nieuwe winkel wordt prachtig” Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkel. De verbouwde supermarkt telt straks 1800 vierkante meter vloeroppervlakte.

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo maken Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s klaar om thuis af te bakken. Word er elke dag vers gehakt gedraaid, en kan je een kop koffiedrinken in ons Jeelink café voor in de winkel. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood, noten en (buitenlandse) kaas. De winkel zal over een plein met zelfscankassas bezitten waarin je in een handomdraai je boodschappen zelf afreken.

HEMA aanbod

In de Jumbo zijn schappen over een lengte van 8 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA.

Vanzelfsprekend blijven de vele Jumbo Monique extra’s gewoon behouden. Wat denk je bijvoorbeeld van de ruilhoek voor gelezen boeken. Compost vanuit de derving kun je nog steeds ophalen met je eenmalig gekochte Jeelink emmer. Ook alle lokale producthelden zoals de Aardbeien van Arjen & Esmeralda Kok, de Madam Cocos koeken uit Hoorn, of bijvoorbeeld de Broccoli van Verdonk uit Zwaagdijk of de Bloemkolen van Slagter.

Altijd een stapje verder

Eigenaren Monique Ravenstijn en Bert Bargboer kijken samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel. “We zijn trots op dat wij dankzij de verbouwing en het toevoegen van een vors aantal meters onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100% klanttevredenheid op basis van onze succesformule Jumbo formule; de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Wij kijken er naar uit om jullie onze nieuwe winkel te laten zien, tot de 14e Juli !!

Deel dit bericht