Eigenaren Jumbo Monique maken podcastserie over duurzaamheid

Eigenaren Jumbo Monique maken podcastserie over duurzaamheid

De eigenaren van Jumbo-supermarkt Monique Bert Bargboer en Monique Ravenstijn, zijn samen de studio ingedoken voor een podcastserie over duurzaamheid. De eerste aflevering staat inmiddels online.

De titel van de serie is ’Pragmatisch duurzaam’. De naam zegt het al een beetje: de afleveringen gaan over wat luisteraars binnen hun eigen cirkel van invloed kunnen doen op het gebied van duurzaamheid? Hoe implementeer je vernieuwingen in je eigen leven, vereniging of je bedrijf?

’Mens centraal zetten’

Voor velen lijkt duurzaam leven onhaalbaar, maar dat is in werkelijkheid heel anders, zeggen de makers. Zolang je de factor mens centraal zet, dan kan je al heel snel en simpel mooie stappen maken. Het fruit hangt vaak veel lager dan dat wij denken.

De eerste aflevering staat online en kan beluisterd kan worden op Spotify en de app Podbean. Elke week volgt een nieuwe podcast, de volgende zal gaan over Mootjes-minisuper. Minisupers zijn kleine kastjes met gratis levensmiddelen en dameshygiëneproducten voor mensen die weinig geld hebben. Ze worden gevuld door de buurt waar de kast staat.

 

Bron: Noordhollands Dagblad

Deel dit bericht