Ezra Harpanau werkt sinds begin 2020 bij ons in Heerhugowaard

Ezra Harpanau werkt sinds begin 2020 bij ons in Heerhugowaard

Ezra Harpanau werkt sinds begin 2020 bij ons in Heerhugowaard. De hoogste tijd om haar eens voor te stellen, lees je mee?

Wat is je ervaring over het werken bij Jumbo Monique?

“Begin 2020 ben ik begonnen bij de Jumbo omdat ik een tussenjaar aanging. Ik ging gelijk de uitdaging aan om 32 uur te werken op de versafdeling. Ik had persoonlijk zelf nog nooit in een supermarkt gewerkt maar ik werd super begeleid en heb alles van A tot Z mogen leren. Zelfs toen ik weer met school begon heb ik mogen blijven werken en na school gehaald te hebben kan ik toch Jumbo Monique niet loslaten in mijn hart en werk ik hier nu weer full time met plezier. En heb ik sinds kort zelfs promotie gekregen. Als manager goederenverwerking ben ik verantwoordelijk voor de gehele goederenstroom in onze winkel.”

 

Wil je kort wat vertellen over je vooropleiding?

“Vroeger wilde ik altijd graag de zorg in en ook al heeft de medische kant een speciaal plekje in mijn hart heb ik een andere weg gevolgd.

Ik heb de allround schoonheidsspecialiste mogen afronden eerder dit jaar.”

 

 Heb je voor ons nog een andere baan gehad?

“Ik werk al vanaf mijn 15e en heb daardoor aardig wat kunnen proberen in het werkveld, van schoenenwinkel naar detailhandel en zelfs horeca.”

 

Wat zijn je hobby’s

“Ik ben een enorm buiten persoon, lekker wandelen of op avontuur gaan naar plekken waar ik nog nooit geweest ben. Verder lees ik graag en ben op mijn fijnst met mijn vriendinnen om mij heen!”

 

 Wil je een kort inkijkje geven over je thuissituatie?

“Ondanks dat ik hard opzoek ben naar een eigen plekje woon ik nog gezellig in een ‘all woman’ huis. Hier kunnen wij alles elkaar vertellen en hebben we nog de gezelligste wijn avonden.

Tot snel in de winkel, groetjes Ezra”

Deel dit bericht