Geldzuil vreemd en oud geld, bij Jumbo Monique Heerhugowaard.

Geldzuil vreemd en oud geld, bij Jumbo Monique Heerhugowaard.
vreemd geld

Al een geruime tijd staat er bij de kassa’s van Jumbo Monique een bak van de Lions om oud en vreemd geld in te doen. Euro’s mogen er trouwens ook in.  Deze geld inzamelactie wordt georganiseerd door Lions Nederland en is bestemd voor het project Fight For Sight.

De Lions clubs zijn serviceclubs die zich inzetten voor goede doelen.

Onlangs heeft een Lions club uit Woerden een filmpje met enige uitleg gemaakt.

Vorig jaar heeft deze zuil 17 kg opgeleverd. In het filmpje wordt ervan uitgegaan dat een kg € 50,- oplevert, echter het varieert tussen de € 40 ,- en € 50,-. Het heeft dus tussen de € 680,- en € 850,- opgebracht. Dit was in het begin van de Corona periode. Onlangs is de bus wederom geleegd en is de opbrengst 10 kg. Dus zal dit tussen de € 400,- á € 500,- opleveren.

Een mooi bedrag voor een goed doel. Hopelijk is de pandamie snel onder controle en kunnen we weer wat meer gaan reizen en thuiskomen met wat vreemd geld.  En nogmaals Euro’s zijn ook van harte welkom.

Harmen Zonneveld                                                                                                                                                   Lionsclub Heerhugowaard  Langedijk  Obdam e.o.

Deel dit bericht