Graag stellen wij Ronald de Lange aan je voor

Graag stellen wij Ronald de Lange aan je voor

Graag stellen wij Ronald de Lange aan je voor…

Bij binnenkomst in Zwaagdijk kom je Ronald al snel tegen. Samen met zijn team vind je hem op de groenten afdeling. Tijd om hem even kort voor te stellen.

Ronald is 48 jaar oud, getrouwd met Diana, heeft 2 dochters, Alisha en Michelle en is trotse opa van kleinzoon Djani. Zijn hobby’s zijn gamen, Ajax kijken en hij is groot Max Verstappen fan. In het verleden was hij scheidsrechter de bij voetbal dit voordat hij geblesseerd raakte.

Ronald verteld kort even wat over zijn tijd voor Jumbo Monique en zijn ervaring nu in Zwaagdijk; ‘Ik ben begonnen in 1991 als AGF-medewerker op de groenten afdeling bij de Vezo op het Kleine Noord in Hoorn, daarna overgenomen door Super de Boer, en weer later overgegaan naar de Aldi. Wat voor mij persoonlijk geen succes was. Ik raakte in de WAO.
Vervolgens ben ik gaan werken bij diverse filialen van Deen en als laatste stop bij de boodschappenservice van deze keten. Na 24 jaar viel het doek van Deen en ben ik verkast naar Jumbo Monique in Zwaagdijk.

De ervaring daar is me zeer positief meegevallen, je voelt gewoon dat je welkom bent en dat de leiding de winkel beter wilt maken, ik voel me thuis’

Deel dit bericht