Jumbo Monique Alkmaar

Jumbo Monique Alkmaar

ELK EETMOMENT STAAT CENTRAAL

Jumbo Monique Alkmaar

Medio September 2024  opent de jongste Jumbo Monique vestiging op een unieke locatie in een geweldig monumentaal pand; het voormalige Vroom & Dreesmann. Midden in de binnenstad van Alkmaar op de Laat nummer 143

Voor de eigenaren van Jumbo Monique, Monique Ravenstijn en Bert Bargboer komt een langgekoesterde droom uit. Na een voorbereidingsperiode van ruim 2 jaar mogen ze dan eindelijk starten met deze nieuwe winkel op een historische plek.

Monique verteld ‘Wij worden hier de koelkast, de keuken en de voorraadkast van de bewoners van de binnenstad. Maar ook de bezoekers die een dagje komen winkelen, de kaasmarkt bezoeken of een rondvaart doen door de grachten vinden in onze winkel een warm welkom.

Wat eet ik nu, wat eet ik vandaag en wat eet ik morgen. Vanuit deze gedachte is de indeling van onze winkel ontstaan. Hierdoor springen wij in op alle eetmomenten van de dag. Er is altijd wat te beleven; schommelen in Mootjes-café in de monumentale etalages van de voormalige V&D. Dit is de huiskamer van onze winkel voor een lekker cappuccino met iets lekkers of een heerlijk vers belegd broodje. Elke maandag en vrijdag van 10-11 uur houden we hier bakkie&gebakkie. Wij trakteren de bezoekers van Mootjes-etalage dan op een lekker kopje koffie en een gebakje.

Elke dag maken wij vers bereide broodjes, pizza’s en salades. Veder vind je in deze winkel vele samenwerkingen met lokale partners zoals bijvoorbeeld aardappelen uit de Beemster, kaas bereid in de regio, welke rijpt in onze winkel, maar zo ook de potjes knoflook van de firma Biesheuvel. Ook hier werken wij nauw samen met de voedselbank, vind je een minibieb en laten wij van producten zien hoeveel suiker er in zit. Dit doen wij samen met een bevlogen team aan medewerkers.

De aankomende maanden starten we naast de bouw van onze supermarkt met het werven van medewerkers. Enkele ervaren krachten uit de andere winkels gaan voor een deel de managementposities innemen. Zij nemen een bak aan Jumbo Monique ervaring mee. Voor het aannemen van de hulpkrachten organiseren wij medio Augustus een ludieke inloop avond.

Deel dit bericht