Jumbo Monique zoekt een teamleider

Jumbo Monique zoekt een teamleider

Ben jij energiek, vlot, klantgericht en heb je oog voor detail, dan zoeken wij jou!

Jumbo Monique Zwaagdijk is op zoek naar een teamleider kassa en service. Samen maken wij het verschil, zetten een extra stap om al onze klanten met een grote glimlach de deur uit te laten gaan. Ook werken wij schouder aan schouder, elke dag aan een nog betere winkel.

Geef de kassa- en servicemedewerkers een podiumplek door hun talent in de schijnwerpers te zetten. Door nét die extra stap te zetten op de winkelvloer garandeer je onze 7 Zekerheden. Zo maak je van onze klanten echte fans. En dat doe je als Teamleider Kassa en Service samen met jouw team bij Jumbo Monique Zwaagdijk. Dankzij jou wordt boodschappen doen bij Jumbo elke keer nog iets leuker. De klant heel goed kennen, zien als een echte gast en een warm welkom heten. Dat heb jij in je en dat draag je elke dag uit.

Maak van klanten fans als Teamleider Kassa en Service 
Het vrolijke visitekaartje in onze winkel. Die rol is jou letterlijk op het lijf geschreven en je aan te zien. Als geen ander weet jij wat het allerbeste is voor onze klant en wat wij als Jumbo onder de ideale klantbeleving verstaan. Als leidinggevende breng jij die behoefte in beeld en enthousiasmeert jouw teamleden bij het realiseren ervan. Jou zien ze als dé organisatorische vraagbaak op de winkelvloer. Jij weet de antwoorden, staat open voor allerlei goede klantideeën en coacht je directe collega’s in hun ontwikkeling. Dat jouw baan ontzettend afwisselend is, is een zekerheid! Verder draag je dagelijks bij aan het:

 • Beheer en aansturen van het totale kassa- en serviceproces.
 • Optimale verkoopproces van bloemen, lectuur en bijproducten zoals sigaretten en de slijterij.
 • Op peil houden van diverse voorraden.
 • Je maakt (in)schattingen, bestelt tijdig en overlegt eventueel met het hoofdkantoor.
 • Organiseren van de juiste bezetting en het bijhouden van gewerkte uren, opgenomen verlof en ziekteverzuim.

Jumbo, daar gebeurt het! 
Van het grootste assortiment tot de laagste prijzen en de beste service die we leveren met onze 7 Zekerheden. Als Jumbo willen wij de beste, prettigste, leukste en fijnste supermarkt zijn. Sterker nog, we gaan net zo lang door tot onze klanten dat ook vinden! Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen elke dag leuker kan zijn. Jij toch ook?

Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team bij Jumbo Monique Zwaagdijk. Als supermarkt staan we midden in de samenleving. Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht. We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Teamleider Kassa en Service nog een schepje bovenop. Hoe? Door je verantwoordelijkheid te nemen en voorbeeldgedrag te tonen. Een leidinggevende die anderen om een boodschap kan sturen. Zo word je gezien. Je bent bijna altijd op de Jumbo werkvloer. Daar voer je controles uit, je signaleert en helpt ook volop mee. Eigenschappen als secuur, behulpzaam en collegiaal bezit jij. Als onze nieuwe Teamleider Kassa en Service beschik je over:

 • Een mbo-4-diploma.
 • Ervaring in leidinggeven binnen een retailomgeving.

Inspelen op jouw wensen 
Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als Teamleider Kassa en Service mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als Assistent Filiaalmanager.
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app

De leukste boodschap begint bij jou 
Dus Teamleider Kassa en Service durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie. We zien je cv en motivatiebrief graag verschijnen op info@jumbomonique.nl

Deel dit bericht