Koop een koelkast bij Koos Rood en Monique komt deze vullen

Koop een koelkast bij Koos Rood en Monique komt deze vullen

Enkele weken terug ontmoetten Jeroen Rood van Koos Rood witgoedspecialist en Monique Ravenstijn van Jumbo Monique elkaar. Aanleiding was een potentiële bestuursfunctie voor Monique in het nieuw opgerichte bestuur van de ondernemersvereniging in de Centrumwaard, het oude centrum van Heerhugowaard. Eduard Plate, centrummanager en Jeroen in zijn rol als voorzitter schoven aan de koffietafel van Monique.

Al pratend openbaarde zich al snel veel kansen. De centrumwaard is toch het oude dorpshart van Heerhugowaard met vele unieke winkels.

Een van de kansen is het aangaan van samenwerkingen om hier vervolgens over te vertellen aan onze buren. Zo is het idee geboren om met iets kleins en simpels te beginnen. Vanuit de gedachte; het proces van doen helpt het verbinden en goed voorbeeld, doet goed volgen.

Het idee was snel geboren. Koop een koelkast bij Koos Rood en Monique komt deze vullen. In beide winkels is dit zichtbaar gemaakt door middel van A3 posters op de koelkasten bij Koos Rood in de winkel en een koelkast in de Jumbo. Simpel en eenvoudig maar vooral heel leuk.

En komt Monique deze koelkast zelf vullen? Nee zeker niet, dat moet je ook echt niet willen. Nee bij aankoop van een koelkast ontvang je van Jeroen een waardebon van 50 euro die je vrij mag besteden bij Jumbo Monique.

Zo leuk kan samenwerken zijn.

Deel dit bericht