Onze gastvrouw Merel Langereis stelt zich aan ons voor, lees je mee?

Onze gastvrouw Merel Langereis stelt zich aan ons voor, lees je mee?

Onze gastvrouw Merel Langereis stelt zich aan ons voor, lees je mee?

Mijn naam is Merel Langereis en ik ben 24 jaar. Momenteel ben ik Teamleider Klant & Commercie bij Jumbo Monique Heerhugowaard. Ik woon al mijn hele leven in Nibbixwoud. Hier woon ik nu samen met mijn vriend.

In mijn vrije tijd ben ik leiding bij de jeugdvereniging JoMeGiNi in Nibbixwoud. Dit doe ik al 9 jaar met heel veel plezier. Daarnaast breng ik tijd door met vriendinnen en familie. En ga ik graag naar feestjes en festivalletjes.

Eind 2014 was ik op zoek naar een bijbaantje en door de positieve ervaringen van mijn ouders ben ik bij Jumbo Monique in Zwaagdijk gaan solliciteren. Hier werd ik aangenomen en heb ik daar 8 jaar met veel plezier gewerkt. Vooral doordat er elke keer kansen werden aangeboden om meer te leren en door te groeien.

Nadat ik stopte met mijn opleiding, ben ik fulltime gaan werken op de kassa afdeling en leerden ik al snel meer over de systemen van Jumbo en kreeg ik veel ruimte om mijn eigen ding te doen. Na een reorganisatie is mijn de functie assistent teamleider goederenverwerking aangereikt. Dit heb ik een jaar lang met plezier gedaan en heb veel bijgeleerd. Toch kriebelde de kassa bij mij. Mede daarom ben ik blij dat mij in januari de kans om teamleider te worden in Heerhugowaard aangeboden werd.

Momenteel volg ik de opleiding Manager Retail MBO 4 via de Jumbo Academy. Hierin zit ik in de afrondende fase. Deze opleiding is door mij als positief ervaren doordat je alleen maar samen met andere Jumbo medewerkers vanuit het hele land en verschillende afdelingen zit. Zo leer je niet alleen door de theorie maar ook door elkaar.

Ik heb zin in deze uitdaging en hoop jullie allemaal snel te leren kennen! Tot in de winkel!

Deel dit bericht