Opening Jumbo Monique jeu-de-boulesbaan op Golfbaan De Vlietlanden

Opening Jumbo Monique jeu-de-boulesbaan op Golfbaan De Vlietlanden
jm club

jeu-de-boulesbaanWoensdag 19 augustus was het zover: de Jumbo Monique jeu-de-boulesbaan op Golfbaan de Vlietlanden in Onderdijk werd feestelijk in gebruik genomen met een wedstrijd tussen het team van De Vlietlanden en het managementteam van de twee Jumbo Monique vestigingen. Het werd een gezellige avond, waarbij er gespeeld werd om de eeuwige roem.

Door de samenwerking van Golfbaan De Vlietlanden en Jumbo Monique komen twee wensen samen:

  • De Golfbaan wil graag dat leden langer op de baan kunnen vertoeven en dat hun partners mee kunnen komen zonder te hoeven golfen. Bovendien wordt de reeds aanwezige sociale cohesie verdiept en wordt de jeu-de-boulesbaan een onderdeel van De derde helft, een sociaal programma ontwikkeld door de ouderenbond. Op Golfbaan De Vlietlanden wordt hard gewerkt om de derde helft nog dit najaar van start te laten gaan.
  • Jumbo Monique ontwikkelde een nieuw sponsorbeleid en de aanleg van de jeu-de-boulesbaan sluit daar naadloos bij aan.

Jumbo Monique ondersteunt al lang omwonenden, maakt vele evenementen mogelijk, sponsort sportverenigingen en neemt zo deel aan vele lokale initiatieven. Maar als je echter de visie koestert dat juist de supermarkt de spil is van een lokaal ecosysteem, en dat je staat voor verbinding, samenkomen, bewegen en een met de natuur zijn, dan past het bestaande sponsorbeleid daar niet meer bij.

Hoe belangrijk dergelijke evenementen ook zijn, veelal zijn ze eenmalig of komen slechts eenmaal per jaar terug. Daarom heeft Jumbo Monique besloten om het sponsorbeleid om te gooien. Natuurlijk blijft de gebaks-en bloemen waardebon uitgereikt worden aan de klaverjasvereniging, de dorpsveiling en de tombola. En de sponsorborden langs het veld bij de voetbal, tennis of handbal blijven ook staan. Maar de grote bedragen die Jumbo Monique gaf aan vele versnipperde initiatieven zullen voortaan worden geclusterd en  elk jaar in een groot initiatief worden geïnvesteerd. Verenigingen, stichtingen en ondernemers kunnen zich bij Jumbo Monique aanmelden met een plan dat moet voldoen aan een drietal voorwaarden: verbinden, bewegen en een worden met de natuur.

Zo bouwt Jumbo Monique mee aan vele lokale ecosystemen waaraan haar naam jarenlang verbonden zal blijven, en kan zij haar klanten uitnodigen op de Jumbo Monique jeu-de-boulesbaan, maar ook bijvoorbeeld een speeldag organiseren in haar eigen natuurspeeltuin, of een kookworkshop op locatie aanbieden bij een lokale leverancier van Jumbo Monique, waarbij Jumbo Monique haar eigen mobiele keuken inbrengt.

Dan komt de gewenste verbinding beter tot zijn recht en krijgt zowel de financiële bijdrage als de bedrijfsnaam een heel andere waarde en bouwen we gezamenlijk aan een kringloopeconomie die toekomstgericht is, maar vooral heel interessant is omdat zowel klanten als eigen medewerkers hier veelvuldig gebruik van kunnen blijven maken.

Hoe gaaf is dat, dat omdenken leidt tot een duurzaam initiatief dat een geheel nieuwe wereld zichtbaar maakt? Een initiatief dat past binnen het hernieuwde sponsorbeleid van Jumbo Monique én de gasten op De Vlietlanden een extra activiteit biedt.

Deel dit bericht