Super Boeren

Super Boeren

REMINDER: Kom naar het Super Boeren Event

Dé plek voor ontmoeting tussen supermarkten, boeren en tuinders

 

Noord-Hollandse boeren en tuinders leveren veel verschillende en smaakvolle producten. Hoe kunnen we er voor zorgen dat nog meer klanten hiervan kunnen genieten en deze nog vaker in de schappen van Noord-Hollandse supermarkten en winkels te vinden zijn?

 

Door te zorgen dat de producenten, supermarkten, winkeliers en cateraars elkaar ontmoeten! Dat kan op donderdag 2 november op het Super Boeren Event. Boeren horen meer over de vraag van supermarkten en consumenten. En supermarktondernemers en winkeliers ontdekken hoeveel prachtige lokale Noord-Hollandse producten er zijn. Dit is dé plek om elkaar te ontmoeten. Met een grote businesspotentie.

 

Want: lokale producten hebben de toekomst.

 

De markt op het Super Boeren Event is er vooral voor ontmoeting. Daarnaast is er ook een aansprekend programma met inspirerende gasten:

• Bert Bargboer van JUMBO Monique

• Astrid Francis van Beemster Valery aardappelen

• Tv-kok Sharon de Miranda

• Daniëlle Lieuwen van de provincie Noord-Holland

We gaan het hebben over de kansen om samenwerking op lokaal niveau te versterken. Over wat er nodig is om die lokale samenwerking van de grond te krijgen. Over goede voorbeelden waar al een flinke lokale productenstroom op gang is. Op de markt ontdekt u welke mooie producten er zijn en hoe smaakvol deze zijn.

 

Datum en tijd: donderdag 2 november van 14.00 tot 18.00 uur.

Centraal programma met sprekers en debat: 15.00 tot 16.00 uur.

De locatie is Broekerveiling in Broek op Langedijk, de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld! Hier is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan.

 

Meld je nu aan voor het event. Ook als standhouder. Dan krijgt u een gratis kraam waar u uw producten kunt uitstallen en aanprijzen. Ook cateraars zijn welkom!

 

Een ticket voor het evenement is gratis, wel moet je je opgeven. Dat kan hier. 

 

Neem voor vragen contact op met Kristel Kleinhesselink: events@delynx.nl.

Deel dit bericht