Van onze buren voor jou

Van onze buren voor jou
Van onze buren voor jou…
Delen is vermenigvuldigen. Twee weken terug liep Marlies met een bos tulpen de winkel in, met de vraag of wij deze wilde gaan verkopen. Blij met deze nieuwe samenwerking stellen wij Marlies en Edwin van Tulpen van LiesEd kort aan je voor;
Marlies verteld; ‘Wij zijn Marlies (Lies) & Edwin (Ed) Koene, horeca-vakvrouw en tulpenkweker uit Nibbixwoud. Sinds 6,5 jaar een happy couple en een samengesteld gezin met 6 kinderen en Labradoodle Fred. Een aantal jaar geleden bedachten we om de tulpen aan de weg te verkopen vanuit huis en dat is vanaf dag één een leuk project gebleken. Mensen komen graag een bosje lente in huis halen, zoals we het altijd noemen. Bloemen maken mensen blij en de aparte soorten die wij verkopen worden gekweekt in de kas in Obdam. Naast de verkoop thuis, werkt Ed op het bedrijf en is regelmatig op het land en in de kas te vinden. Ik (Lies) werk ook nog buiten de deur en op dit moment parttime bij COOL theater in Heerhugowaard en werk af en toe bij “Bij de Buren” in Wieringerwerf mee met feesten en partijen.
We hopen dat de klanten van Jumbo blij zijn met de TulpenvanLiesEd en wie weet treffen we er een paar op ons pad voor de tulpen’.

Deel dit bericht