Voorbij de THT

Voorbij de THT
Voorbij de THT

De houdbaarheidsdatum van de wereld is verstreken. Het is niet meer de vraag of er een kanteling gaat komen, deze is er al. En de afgelopen maanden zijn we in een stroomversnelling terechtgekomen. Hoe gaan we invulling geven aan de nieuwe wereld? Een wereld die eeuwenlang meekan, op vitaal, sociaal en circulair gebied?

Een boek over duurzaamheid, circulariteit, ondernemerschap, leiderschap, sociaal-maatschappelijkheid en lokaal ondernemen. Hoe doe je dit nu? Hoe pas je dit toe in je eigen onderneming? Wat kun jij doen? Het boek van Monique inspireert, motiveert en draagt bij aan een positieve verandering van de wereld.

 

VOORBIJ DE THT – WELKOM IN DE WERELD VAN JEELINK

In dit boek neemt Monique je mee in het ontstaan en de opbouw van Jeelink. Ze vertelt haar persoonlijke verhaal, neemt je mee de werkvloer op van de supermarkt en laat zien hoe zij maatschappelijke vraagstukken een nieuw perspectief geeft. Uiteraard in nauwe samenwerking met de boeren, burgers en buitenlui die zijn aangesloten bij Jeelink. Ze doet dat op haar eigen onnavolgbare manier: direct en met het hart op de tong.

Voorbij de THT laat je bewuster kijken naar de samenleving, naar je werk en naar jezelf. Zodat je oog hebt voor je eigen kracht en die kunt verbinden met de unieke talenten van anderen. Dat is de kracht van samen.

 

Haar ondernemerschap, het niet bang zijn om veranderingen in haar leven aan te brengen en haar drive om de wereld mooier achter te laten dan dat ze deze heeft aangetroffen, maakt voor mij dat een gesprek met haar altijd zeer inspirerend is. Ik ben trots op ondernemers die duurzaamheid op een laagdrempelige manier bij klanten onder de aandacht weten te brengen.

Het samenwerken met lokale ondernemers om zo korte ketens te stimuleren, de klanten de mogelijkheid geven om het lekkers van de buren te nuttigen, juichen wij als familiebedrijf toe. Ik onderstreep de gedachte van Monique dat de supermarkt de spil is van veel lokale ecosystemen en dat dit de komende jaren steeds belangrijker wordt.

Colette Cloosterman-van Eerd, eigenaar en CCO van Jumbo Supermarkten

 

Wil je meer weten over dit boek of haar bestellen kijk dan hier

Deel dit bericht