We gaan iets leuks doen voor de Mootjes Minisupers! 💛

We gaan iets leuks doen voor de Mootjes Minisupers! 💛

Op 18 april vanaf 18 uur wordt in de Ruïnekerk in Bergen een speciaal diner geserveerd met als doel bewustwording te creëren over (voedsel)verspilling. Gasten kunnen genieten van gerechten bereid met producten die bijna hun houdbaarheidsdatum bereiken, geserveerd op tweedehands borden en omgeven door kringloopmeubilair. Een modeshow van tweedehands kleding zal ook deel uitmaken van de avond.

Mootjes streeft ernaar om de gemeenschap te verbinden en bewustzijn te vergroten over sociale kwesties. De avond is een uitnodiging om deel te nemen aan een gemeenschapsgevoel dat ooit heel normaal was.

Er wordt gekookt op hoogwaardig niveau door de chef van restaurant Fabels, wat er op je bord komt blijft een verrassing, omdat het nog niet zeker is welke verse producten er tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen.
Naast aandacht tegen verspilling in de breedste zin van het woord, is er een programma vol amusement, theater en is er een veiling. We gaan deze avond maar liefst 4 Mootjes-minisupers veilen.

De chef van restaurant Fabels zal een verrassingsmenu bereiden, waarbij de ingrediënten pas bekend zijn op de dag zelf, afhankelijk van wat beschikbaar is. Het evenement met de naam ‘samen naar de Kerk’ belooft een avond vol entertainment, theater en een veiling waarbij vier Mootjes-minisupers geveild zullen worden.

Dit diner is een samenwerking tussen Andre Rzepka van Fabels eten&drinken, Monique Ravenstijn van Jumbo Monique en Gert-Jan Dekker van Rataplan.

Kom je ook?
Tickets voor deze unieke avond zijn te verkrijgen voor €150 via info@jumbomonique.nl

Deel dit bericht