Mooi nieuws vanuit Jumbo Monique Zwaagdijk

Mooi nieuws vanuit Jumbo Monique Zwaagdijk

Een poosje terug zijn wij vanuit Jumbo Monique gestart met Open Hiring met maar liefst drie vacatures per winkel. En ook de drie collega’s welke in Zwaagdijk begonnen zijn, zijn alle drie door hun proeftijd heen gekomen. Hieronder stellen ze zich kort voor en vertellen ze hoe hun eerste ervaringen geweest zijn. Lees je mee?

 

JoannaJoanna

Mijn naam is Joanna Pyjor en ik werk sinds 16 maart bij de Jumbo Monique via Open Hiring. Het verbaasde mij dat ik werd aangenomen, want er stond een hele lange rij. Ik leer elke dag nieuwe dingen en ik heb erg leuke collega’s, ik voel me lekker thuis op mijn werk. Elke keer ga ik met plezier naar mijn werk! Ik hoop dat het leuk word en dat ik langer mag werken.

Groet, Joanna

 

Thérèse

Mijn naam is Thérèse en sinds kort werk ik bij Jumbo Monique Zwaagdijk via de Open Hiring.

De Open Hiring was totaal iets nieuws voor mij en ik besloot mijn kans te pakken. Ik ben nog niet zo lang geleden verhuisd naar West-Friesland en was opzoek naar een leuke baan in de buurt. Er zijn nu een aantal weken verstreken en ik voel me goed om weer onder de mensen te zijn. Er is nog genoeg te leren maar samen met mijn collega’s moet dat zeker goed komen. Ik heb plezier in wat ik doe en vind het super leuk bij Jumbo Monique Zwaagdijk. Ik heb leuke collega’s en ik ga altijd met plezier naar het werk. De werkzaamheden die ik doe vind ik ook leuk en het gaat super goed. Ik leer elke dag nieuwe dingen bij

Groetjes, Thérèse

 

Patricia

Hallo,

Naar aanleiding van de Open Hiring ben ik gevraagd om dit stukje te schrijven.

Ik zat alweer een tijdje thuis nadat ik geen contract verlening kreeg bij mijn vorige werkgever. Toen zag ik op Facebook een advertentie van de open Hiring en ik dacht: “oh maar bij de Jumbo werken lijkt me ook echt leuk.” Zo gezegd zo gedaan, en ik stond die donderdag al op tijd in de rij met meerdere mensen. Omdat er echt veel mensen waren had ik niet echt verwacht dat ik er uit zou komen voor een baan. Ik kon mijn geluk ook niet op toen ik gebeld werd door Nardy met het goede nieuws. Na een week werken kreeg ik de cursus van de 7 zekerheden waar Bert en Monique bij waren, dat was ook een super leuke ervaring.

Ik vind het echt leuk op de afdeling en ik het echt super leuke collega’s.

Groetjes, Patricia

Deel dit bericht