Rataplan en Jumbo Monique gaan samen 25 mini supermarkten bouwen.

Rataplan en Jumbo Monique gaan samen 25 mini supermarkten bouwen.

Via Stichting Jeelink gaan RataPlan en Jumbo Monique mini supermarkten bouwen die op korte termijn op verschillende plekken gaan verschijnen in het Noord Hollandse landschap.

Ze gaan onder andere gevuld worden met boeken die gedoneerd worden door Rataplan.Maar nog belangrijker in deze winkels; vrij verkrijgbaar maand verband voor jonge meisjes. In gezinnen die het niet breed hebben wordt dit niet altijd aangeschaft. Dit kan enorme impact hebben op deze jonge meiden. Ook het beschikbaar stellen van rijst, macaroni, soep en andere basis ingrediënten voor in elk keukenkastjes helpt deze gezinnen net die laatste dagen van de maand door. Directeur Gert-Jan Dekker en Monique Ravenstijn zeggen hierover; De impact die we op deze manier samen kunnen maken is van onschatbare waarde, hier werken wij vanuit Rataplan en Jumbo Monique dus graag aan mee.

Lees hieronder meer over deze mini-supermarkten:

De mini-supermarkten zullen vooral gevestigd worden in de kleine kernen in de omgeving van West-Friesland, Heerhugowaard en Alkmaar. Parkeerplaatsen of fietsenrekken zijn niet nodig, de eerste levering aan kruidenierswaren wordt geleverd door Jumbo Monique. Daarna neemt de gemeenschap of de buurt zelf het aanleveren van deze mini winkels voor haar rekening. Oh ja; haar klanten betalen niet!

De bieb

Om ook de geestelijke honger te stillen zijn er in deze mini-supermarkt ook boeken te leen. Wat een win-win situatie oplevert. Leveranciers en klanten komen zo met elkaar in contact. Samen leggen wij de link en dragen wij bij aan een mooiere wereld. Wil je meewerken aan dit initiatief mail dan naar communicatie@jeelink.nl

Meer weten over Jeelink kijk dan op onze website www.jeelink.nl

Deel dit bericht